The everywhere way Vi vill att det ska vara tydligt vad du kan förvänta dig av din relation med oss. Oavsett om du är en kund, en samarbetspartner eller en potentiell framtida kollega. Här är en lista på viktiga punkter för oss och som vi valt att bygga everywhere på.
TEAMWORK Vi jobbar alltid minst två personer i varje uppdrag, det är både roligare och bättre när man tänker tillsammans. För att garantera kvalitet låter vi alltid någon annan dubbelkolla innan material går iväg till kunden.
100% FOKUS Vi eftersträvar helt mötesfria dagar på torsdagar, för att ge våra kreatörer möjligheten att fokusera 100% på sitt arbete utan avbrott. Denna dag har alla medarbetare möjlighet att koppla på autosvar på sin inkorg och ställa av sina telefoner för ostört arbete. Byråtelefon och infomail är dock självklart alltid öppen för kunder.
STARKA RELATIONER Vi eftersträvar långsiktiga samarbeten och tackar vanligtvis nej till engångsuppdrag från nya kunder. Vi prioriterar löpande kundrelationer och följer alltid upp arbetet kontinuerligt, vilket innebär månatliga möten med utvärdering av föregående månad och avstämning inför nästa.
ÖPPENHET Vi tror på transparens mot våra kunder. Därför presenteras våra fasta timpriser på hemsidan och alla nedlagda timmar i ett projekt presenteras och specificeras på våra fakturor. Kunden ska kunna se samtliga nedlagda arbetstimmar och arbetsmoment i detalj.
DET LILLA EXTRA Alla våra avtalskunder bjuds på en timmes kostnadsfri bevakning varje månad. Det innebär att den kundansvariga lägger en timme i månaden på att t.ex. gå igenom kundens hemsida, läsa in sig på branschen eller analysera konkurrenter.
ORDNING & REDA För oss är förtroende från kunden av yttersta vikt. För att säkerställa att vi levererar vad vi lovat har vi ett upparbetat arbetssätt där vi följer en tydlig struktur i allt vi gör. Vi skapar alltid en tidplan innan vi sätter igång med arbetet, vilket minimerar risken för felsteg och gör att vi alltid har koll på vad som ska utföras längs med hela projektet. Tydliga riktlinjer gör att vi kan fokusera på rätt saker så kunden känner att projektet är i trygga händer, hela vägen.